Proviant
Madplan

Turen varer 3-4 uger, hvorfor det ikke er muligt at have frisk mad med til hele turen. Madplanen kan i store træk opsummeres således:
Uge 1: Rimelig med frisk mad (gulerødder, kartofler, løg mm, kan fortsat holde sig)
Resten af turen står den på havregrød, bagt brød ("Bannock") og frysetørret mad.

Der arbejdes på at få fastlagt en madplan, som gør turen lidt mere hyggelig, dvs. husk diverse ting, som kan friske maden lidt op.

Per har fået ansvaret for fastlæggelse af nødvendig proviant til turen, men det er i alles interersse at komme med gode råd, der kan gøre maden mere festlig.

Vi planlægger, at lægger lejrpladserne tæt på søer og hvor der er vandløb, der løber ind i floden, således at vi kan fange fisk. Der skulle være mulighed for Grayling (Stalling), Lake Trout (Søørred), Dolly Warden (Malmaørred) og Rainbow Trout (Regnbuerørred).